Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation

 Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation
21.99Op voorraadBestellen

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is een fijn boek, geschikt voor thuisbrouwers van alle niveau's. Zoals de titel al doet vermoeden, is het een boek wat alles over gist behandelt. Zo beschrijven de auteurs over de opslag van gist en de selectie van de juiste gistsoort.

Verder wordt er beschreven hoe je gistculturen maakt en verwerkt, en hoe je deze gistculturen kunt spoelen en wassen. Vervolgens wordt er ook gekeken welke invloed de gist en het gistingsproces van invloed is van je uiteindelijk gebrouwen bier.

Alles wordt netjes uiteengezet, middels stappenplannen en lijsten met uitrustingen. Daarbij is er een gids samengesteld met daarin beschreven hoe je verschillende problemen kunt oplossen.

Op naar je eigen gistlaboratorium!

Specificaties

Merk
EAN 9780937381960
Niveau Beginner, Gevorderd, Professional
Taal Engels
Schrijvers Chris White, Jamil Zainasheff
Aantal bladzijden 300
21.99Op voorraadBestellen